ПРЕЗИДЕНТЪТ – НЕМСКИ ВЪЗПИТАНИК?!?

За съжаление БКП излезе права в преценката си за Росен Плевнелиев по време на кандидат президентската предизборна кампания. Ново”избраният” президент побърза да ни убеди, че е представител на най-ретроградните и мракобесни кръгове в обществото. В самото начало на мандата си той се появи сред рехавата агитка да почете т.нар. „жертви на комунизма” и произнесе слово пред нея.
Според него наказаните от Народния съд били “елитът на страната”. Как ли е обяснил това определение новият ни президент при посещението на държавния секретар на САЩ за хитлеристките съюзници, обявили война на страната й? А от българска гледна точка това даде повод на англо-американските въздушни пирати да подложат на унищожителни бомбардировки цивилни обекти, в т.ч. да причинят големи разрушения на столицата и хиляди жертви сред мирното население.
Истината, г-н Плевнелиев, е следната:
Т. нар. „жертви на комунизма” съвсем не са стотици хиляди. Направете си труда да преброите и ще разберете, че дори седесарското правителство (на което в никакъв случай не му липсваше „добро” желание) едвам е успяло да скалъпи за „мемориала” си около 6 хил. имена.
Народният съд не е някаква жестока приумица на комунистите, а е наложен на страната ни от Съюзническата контролна комисия, в която решаваща роля играят днешните ви господари САЩ и Великобритания. В Германия, чийто възпитаник претендирате да сте, г-н Плевнелиев, само най-крайно десните неонацистки организации се осмеляват да се обявят в защита на фашистките военнопрестъпници и там това се преследва от закона.
У нас неописуемите жестокости и многохилядните жертви са дело не на комунистите, а на идеологическите предшественици на г-н Плевнелиев през 21 годишната им гражданска война срещу народа от 1923 до 1944 г. Така че сполетялото ги възмездие е съвсем справедливо.
Не ни е известно какво г-н Плевнелиев е успял да усвои от немската култура, но очевидно е прилежен последовател на тартора на хитлеристката пропаганда Гьобелс.
Не, г-н Плевнелиев! Менторът ви както винаги греши. И хиляди пъти да повторите лъжите си, те няма да станат истина! Хората действително помнят истината за „комунизма” и тя съвсем не е такава, каквато вие напразно се опитвате да внушите.
ЦК на БКП

You may also like...

1 Response

  1. Мадагаскар казва:

    нека да му дадем малко време на президента за да видим какво ще върши – все пак мнозинството го избрало

    Гласувай : Thumb up 0 Thumb down 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>