Становище на БКП

Справедливите протести, разразили се в страната по повод на убийството в с. Катуница са закономерен резултат от бездействието на държавата срещу престъпността.
В продължние на 22 години всички “демократични” управници умишлено толерират престъпността в държавата, за да държат народа в страх и да отвличат вниманието му от извършвания огромен грабеж.
Дребната битова, етнически оцветена престъпност се чувства много по-непосредствено от хората, но престъпленията на олигарсите са в много по-големи размери.
Знаменателно е, че тези събития се разразиха в момент, когато се “приватизира” едно от последните големи държавни предприятия “Булгартабак” и назряват синдикални протести срещу поредното заграбване на печеливша фирма на безценица, най-вероятно от приближени на управляващите.

You may also like...

2 Responses

  1. stalin казва:

    този демократичен режим трябва да се премахне комунистическия режим ще оправи България никаква демокрация

    Гласувай : Thumb up 1 Thumb down 0

  1. 07.12.2011

    […] Така, мен заради подобни изказвания някои хора ме определиха като нацист. Моля, намерете нацисткото в такова изказване, ако обичате и ми го посочете. Ще съм много благодарен и давам награда ментово бонбонче на великия откривател. Отигинала на това становище можете да прочетете тук: ЛИНК […]

    Гласувай : Thumb up 1 Thumb down 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>