ИЛЮХИН – ЛИТВИНЕНКО ИМА ЛИ ВРЪЗКА?

Несъмнено! В последното си видеоинтервю (има го в Интернет) Литвиненко каза, че ФСБ при Путин е създало управление, което е ориентирано за убиване на политически дейци. Цялото управление тогава се разбунтува и всички зарязаха тази контра. Но дойдоха други, още по-цинични, без съвест и чест човекоподобни, които без да се гнусят от фашистките си методи ликвидират хора.

Илюхин падна от ръката на тези палачи, не му простиха, че по темата Катин НАПРАВИ НА ГЛУПАЦИ Путин – Шеломов и Медведев – Мендел. Той показа инструментите на фалшификацията (печати фалшиви подписи, щемпели и др.), той посочи дори лицето, което е участвало в тази операция. Подготвяше се грандиозен международен скандал по Катинското дело, след който на Пу и Ме трябваше да сложат белезници. Но работата на палачите доведе до убийството на Виктор Иванович Илюхин.

Ще запомним и няма да им простим!

You may also like...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>