ДЕКЛАРАЦИЯ НА БКП

На 25.2.2012 бяхме поканени да участваме в конференция на тема „Политическата десница”, организирана от фондация „Бузлуджа” и ПП „Българска левица”.
Пред входа на залата представителка на фондация „Бузлуджа” ни забрани да разпространяваме вестниците на БКП сред участниците в конференцията.
Считаме такова поведение за скандално недопустимо и в знак на протест напуснахме конференцията.
Очевидно тези, които се страхуват от комунистическата преса, не принадлежат към левия политически спектър. Поради това до изясняване на случая БКП прекратява участието си в инициативи, организирани от фондация „Бузлуджа”.

от председателството на ЦК на БКП

You may also like...

2 Responses

 1. sproletarski казва:

  И все пак е трябвало да се преодолее пречката – пък ако ще и с разправия! Този „знак на протест“ – напускането на конференцията – като нищо е дало негативно, по отношение на БКП, отражение в съзнанието на обикновения посетител!
  Това е било изтълкувано от него като липса на борбеност от една партия, която би трябвало да впечатлява преди всичко с това!!!

  Гласувай : Thumb up 2 Thumb down 0

 2. чпролетарски казва:

  Е, ако бях аз и още някои такива като мен – можеше и да напердашим някого, но все пак смятам, че понякога и дипломатичните действия вършат работа.

  Гласувай : Thumb up 1 Thumb down 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>